2020-09-13, 08:26
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Staraczkowe grono 2020 - cz. 3
Hej,hej. Witam wszystkie nowe staraczki abyście nie zagościły tu na długo U nas ostatnio baby boom [emoji16][emoji6]
Cytat:
Napisane przez Nikaa1987
Cześć wszystkim [emoji4] można dołączyć? Podczytuje Was już jakiś czas ale nigdy nie było czasu dołączyć. Ale teraz jest taki wysyp dwóch kresek że może i ja się zaraze [emoji6]
Moja krótka historia: w listopadzie 2019 zaszlam w ciążę po prawie dwóch latach starań. Niestety w czerwcu, w 7 miesiącu nasz Synek zmarł jeszcze w brzuszku [emoji17] W czwartek idę do lekarza i mam nadzieję na zielone światło dla nowych starań [emoji4]
Trzymam kciuki za nas wszystkie żeby się udało jak najszybciej a dziewczynom w ciąży życzę nudnych ciąż [emoji6][emoji4]
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Hej, a no pewnie że można przykro mi z powodu z twojej historii, trzymam kciuki że ponowne starania aby trwały jak najkrocej [emoji173]
Wczoraj miałam zwariowany dzień ale to dobrze bo przynajmniej myśli czymś zajelam. U mnie jakiś hardcor mam @ którą trwa już 7dni [emoji35]🤬[emoji35][emoji35][emoji33][emoji879][emoji33][emoji33][emoji879] fakt że już dziś to tylko takie jakieś plamienie ale nigdy tak nie mialam.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|