Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Staraczkowe grono 2020 - cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2020-09-13, 10:37   #1611
Johasia28
Zadomowienie

Dot.: Staraczkowe grono 2020 - cz. 3

Cytat:
Napisane przez Nikaa1987 Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim [emoji4] można dołączyć? Podczytuje Was już jakiś czas ale nigdy nie było czasu dołączyć. Ale teraz jest taki wysyp dwóch kresek że może i ja się zaraze [emoji6]
Moja krótka historia: w listopadzie 2019 zaszlam w ciążę po prawie dwóch latach starań. Niestety w czerwcu, w 7 miesiącu nasz Synek zmarł jeszcze w brzuszku [emoji17] W czwartek idę do lekarza i mam nadzieję na zielone światło dla nowych starań [emoji4]
Trzymam kciuki za nas wszystkie żeby się udało jak najszybciej a dziewczynom w ciąży życzę nudnych ciąż [emoji6][emoji4]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Cześć! Przykro mi z powodu synka Trzymam mocno kciuki za to, żeby kolejna próba była ta szczęśliwa
Cytat:
Napisane przez amiyaa Pokaż wiadomość
Hej, fajnie, że jesteś z nami, powodzenia w staraniach [emoji4]
Dziewczyny, mam najdziwniejszy cykl ever, wczoraj jakieś małe plamienie w 24dc... Niezależnie od wyniku testu czeka mnie chyba wizyta u gina, bo nigdy nie miałam plamień. A tu okołoowulacyjne, teraz następne, masakra. Stres pomieszany z nadzieją.

Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
Brzmi jak implantacja, trzymam kciuki!
Cytat:
Napisane przez sherlook Pokaż wiadomość
Może to implantacja [emoji846][emoji846][emoji846] trzymam kciuki

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
O tym samym pomyślałam

Dziewczyny ja mam dwa pytania - wiesiołka łykamy tylko do owulacji, potem przerwa do kolejnego cyklu a buraka można pić cały cykl? Czy coś pomieszałam?

Plus dwa - Widzę, że apka mi jeszcze nie wyznaczyła owu bo na razie są dwie wyższe temp a ona chyba te magiczne kreski wyznacza po 3 wyższych temp. Jeśli pierwsza wyższa temp była wczoraj czyli w sobotę tzn, że owulacja była w piątek? Zawsze mi się to merda czy ten skok jest przed, w trakcie czy już po fakcie owulacji [emoji2356]

Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Johasia28 jest offline Zgłoś do moderatora