2020-09-15, 09:09
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Staraczkowe grono 2020 - cz. 3
Cytat:
Napisane przez MoszKa88
No oczyszczenie i przywrócenie flory bakteryjnej w jelitach proponuje zakwas z buraka codzinnie rano (podgrzany do 40°). Na początku będzie Cię przeczyszczal bo musi usunąć złogi z jelit ale stosowany regularnie odbuduje florę bakteryjnej jelit.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Jeju, caly czas mówicie o tym buraku, a mi na samą myśl, aż się podnosi. Jestem ciężka w temacie picia/jedzenia. Ostatnio mama walczyła ze mną kółka miesięcy, namawiając na sok z karczocha. Jakiś czas temu pilam brom ([emoji43]🤮 . Jakąś małą butelkę może spróbuje...
Cytat:
Napisane przez anilani
Hej  Kruszyna, ja mam dziś wizytę u endo-diabetologa i na bank zaleci mi dietę odchudzającą z niskim ig, nie wiem na ile szybkie będą tam dania, ale jeśli namierzę coś wartego uwagi to dam znać, jeżeli coś takiego będzie Cię interesować 
Tak w ogóle to obawiam się trochę tej wizyty, a dokładnie tego, że usłyszę wprost to, czego tak się obawiam - że przy takich wynikach szybko nie zajdę w ciążę
|
Ooooo byłabym wdzięczna [emoji16] ogólnie to jestem ciekawa. Bo oprócz niedzieli gdzie musi być rosół, kluski, schabowy, rolada to raczej lekko jadamy...
Cytat:
Napisane przez Ryksa
Tylko deficyt kaloryczny, zadnych diet. Oczywiscie nalezy zadbac o dostarczenie organizmowi witamin itp, ale w diety jako takie nie wierze.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
Ooooo jestem słaba z dietami, bo mam problem, zeby utrzymać ilość posiłków (jem 2 razy dziennie). A jakie witaminy polacasz? Akurat mam włączona stronę, żeby dokupić bo zapasy ssie kończą. Biorę dr Jacobsa wit ADEK, wita C z kapusty w proszku, ashwarangha, a tak poza tym biorę Wiesiołek, kw foliowy, i selen z wit b12 (też mi się kończy)
|