2020-09-15, 14:24
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Staraczkowe grono 2020 - cz. 3
Cytat:
Napisane przez Kruszyna89
Moszka88, właśnie ja jestem okropnie beznadziejnym przypadkiem. Wiecznie zabiegana i nawet nie potrafię powiedzieć po czym lepiej się czuje [emoji15] jak mamy sezon to Szefu przywozi mi coś na wynos czasami, bo sama do tego stopnia wkręcam się w robotę, że nie myślę o jedzeniu... Teraz z racji covidu mamy przestuj, ale i tak zostałam sama w biurze i może nie siedzę do wieczora, ale mam co robić i często wrzucam na szybko jakąś kanapkę. No ale, czas zmienić nawyki, i bardziej myśleć o sobie. Na przykład! Jutro do pracy jadę rowerem [emoji16] około 20 km, ale większość przez las(o ile się nie zgubię), popoludniu jak codzień 4/5km z psem, plus więcej błonnika, mniej mięsa i zobaczymy. 10.10. Idziemy na ślub, każdy 1 kg mniej mile widziany [emoji16]O matko bosko kochano, przerażają mnie te tele porady [emoji15] co to do chol*** ma być?! Aż się zastanawiam jak będzie wyglądać nasza wizyta 30.09. Moje szczęście jest uczulone wręcz na maseczki [emoji23]
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Oh, z tym jedzeniem to jakbym o sobie sprzed kilku lat czytala . Teraz organizm już sam wola i wiem, że jak nie zjem to pracuje mniej efektywnie, więc choćby "skały srały" idę zjeść obiad i przestałam dzięki temu podjadać 🥳🥳
Pomysł z rowerem super jeszcze tylko pracuj nad regularnością posiłków (naucz się robić sobie przerwy, ja swego czasu ustawialam sobie przypomnienie w telefonie [emoji28]) i efekty na pewno będą . Obserwuj też po jakich posiłkach będziesz się dobrze czuła . No i podstawa to samodzielne gotowanie z tym mam największy problem bo mnie się nie chce czasem 
Cytat:
Napisane przez Ashya_
A ja się gubię jak liczą bo 5+3 to 5tydzien czy 6? Ja teraz w 4+6 mam wizytę i potem pewnie za 2 tyg w 6+6
|
Większośc zaokragla zainstaluje sobie apke Preglife i ona Ci będzie pokazywała, który to tydzień
|
|
|