Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Staraczkowe grono 2020 - cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2020-09-18, 13:24   #2011
Kruszyna89
Zadomowienie

Dot.: Staraczkowe grono 2020 - cz. 3

A u mnie 9 dc, i dopiero od wczoraj nie krwawie. TZ szczęśliwy, że w końcu może, a ja nie wiem czy ból pupy od siodełka pozwoli na cokolwiek [emoji15]🤣
Cytat:
Napisane przez Ashya_ Pokaż wiadomość
4+6 moja mała kulka, narazie sam pęcherzyk 4mm, za 2 tyg wizyta i już powinno być serduszko [emoji7] z lewego jajnika a nam prawa się jeszcze pęcherzyk ostał więc się wchłonąć musi ale o włos i by może bliźniaki były 🤣Załącznik 7727852

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Cudne!!!! [emoji813]️ Gratulacje, przed tobą weekend pełen szczęścia [emoji7]
Cytat:
Napisane przez sherlook Pokaż wiadomość
Ja też się witam z pracy. Strasznie zimno było dziś. Brrr. U mnie dziś 12 dc. Wczoraj były sexy, ale testy owu jeszcze białe. W tamtym cyklu ok 13 dnia pokazała się delikatna kreseczka i dopiero w 14 była mocna. Ale od kiedy biorę wiesiołka jakoś tak czuję ciągle jajniki. I jestem wzdęta. Wczoraj mąż był w szoku i stwierdził, że nigdy nie byłam taka miękka i ciasna tam w środku. Tylko wiesiołek jest w tym cyklu nowością, więc może to przez niego.

To może przez Wiesiołek czuje co chwile podbrzusze i mam problemy z je
Cytat:
Napisane przez cichazabka Pokaż wiadomość
Dzień dobry
U mnie nadal bez @. Trochę rano zaszaleliśmy z mężem i myślałam, że coś wywoła (nie raz seks był wywoływaczem @), a tu nic [emoji85] Miałam jedynie ze dwie krople krwi po stosunku, ale ostatnio mi się to zdarza. Wiem, że muszę o tym porozmawiać z ginem, ale tak na teraz to powinnam się martwić?
Nawet bóle brzucha mi przeszły. Już nie wiem co myśleć.

A temperatura mnie też nie zadowala. Zrobiłam w tym tygodniu zakupy ciuchowe na poprawę humoru, a tych najfajniejszych rzeczy już nie założę. [emoji35]

Cytat:
Napisane przez malamii1990 Pokaż wiadomość
Hihi nie należę do cierpliwych [emoji85]
Niestety ;p
Mam tak samo z apką [emoji51][emoji23]
A u mnie się znowu śluz pojawja i zastanawiam się skąd i po co jak jestem po owu już [emoji848]

Więcej śluzu niż zawsze, mhmmm nie wiem jak ty, ale ja już bym swirowala [emoji16]