Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie październik 2020 część druga
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2020-09-19, 22:32   #553
lenka990
Zaszynszylowana

Dot.: Mamusie październik 2020 część druga

Cytat:
Napisane przez oblakanyobloczek Pokaż wiadomość
Bardzo podoba mi się ta odpowiedź [emoji3590][emoji28]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Mnie też

przy okazji dzisiaj znajomi nas zaszokowali. Starali się o dzidziusia od 7 lat. Obydwoje maja kupę problemów zdrowotnych, ona to już w ogóle. Od lekarzy słyszeli, że naturalnie nie ma szans, in vitro próbowali i nie wychodziło...
Za nimi 3 poronienia w tym jedno z bliźniakami. Mega nam było ich żal i strasznie im kibicowaliśmy. Ona przechodziła w zeszłym roku jeszcze jakieś nowe leczenie ale zaraz po rezultatów nie było. My też przy nich nie poruszaliśmy tematu naszego maluszka, bo nam było głupio i nawiązywaliśmy temat kiedy oni sami o to zapytali
Odpuścili, zaczęli się starać o adopcje, w międzyczasie wybudowali dom i w tym roku go wykańczali i dalsze skupienie na leczeniu i staraniu świadomym odłożyli na przyszły rok.
A tu dzisiaj info, że 12 tc Ja się mało nie popłakałam Lekarz im powiedział, że najgorsze za nimi bo wcześniejsze poronienia były do 8tc. Póki co wszystko jest w normie. We wtorek mają pierwsze prenatalne także trzymamy z mężem kciuki aby wszystkie wyniki wyszły w normie.

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ----------

Cytat:
Napisane przez FALLinLOVE Pokaż wiadomość
Cześć

Jestem po wizycie, wszystko dobrze, szyjka zamknięta. Mała waży ok. 2400 g więc jest w normie
Kolejna wizyta za 2 tygodnie, dostałam juz też skierowanie do szpitala na cc w razie gdyby coś się zaczęło dziać [emoji85]

Za 2 tygodnie mam też kwalifikacje do cc w szpitalu więc będę znała datę cięcia [emoji854]

A tak poza tym to spodziewałam się że moja waga strasznie podskoczyła bo czuję się niesamowicie ciężka [emoji38] a tu kilogram więcej więc łącznie mam 8.5 kg do przodu i gin i polozna mowia ze jest ok! [emoji813]️

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Super, że wszystko ok

ja wizytuje w środę

"Nie dyskutuj z debilem, bo sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Edytowane przez lenka990
Czas edycji: 2020-09-19 o 22:34
lenka990 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując