2020-09-20, 08:26
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Co robicie na obiad? - część XIX.
Cytat:
Napisane przez Personal_Jesus
|
A to ciekawe. Kiedys zrobiłam makaron z sosem z cukini gotowanej chyba 3 godziny wg przepisu Meghan Markle (czym częstuje księcia, juz nie księcia harrego) i wlasnie mi brakowało czegos chrupkiego. Fajna ta posypka 
Cytat:
Napisane przez Pelagia_W
Patera do ciasta! Ja ostatnio przy okazji porządków u rodziców też przywiozłam do nas paterę na nóżce - właśnie takie najbardziej mi się podobają. Tylko fakt - jest dosyć niewygodna w przechowywaniu. Dzisiaj robiłam u siebie porządki w szafie gdzie trzymam nieużywane przyrządy kuchenne itd. i specjalnie przesunęłam ją na wierzch - zbliżają się imieniny TŻ-ta to ją wykorzystam 
A dziś nikt nie gotuje?
My wczoraj jedliśmy resztę krupniku, a dziś było spaghetti bolognese z dodatkiem pieczarek.
|
Pyszne bolognese 
Cytat:
Napisane przez lulka19
Ja miałam teraz przez dwa dni
U mnie zupa jarzynowa. Chłopaki słabo zadowoleni , nie jest to ich ulubiona zupa. Ja lubię 
Upiekłam tez sernik z mlekiem w proszku. Świetny jest
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
O wlasnie ciagle za mna chodzi ten sernik Tylko musze sie wybrac do polskiego sklepu...
Cytat:
Napisane przez Imperfecta
|
Łaaaaa pyszna 
U mnie przedwczoraj były resztki sałatki, ten losos o którym Wam pisałam ostatnio. Jestem nim zachwycona sos do ryby i frytki z Actifry.
Wczoraj makaron z sosem z miesem z kraba i cukinia grilowana ale nie zrobiłam fotki niestety.
|
|
|