Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sluchac intuicji?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2020-09-22, 12:58   #1
EwaOoo
Przyczajenie

Sluchac intuicji?

Mam mały problem. Jestem z moim facetem od 8 miesięcy, w zasadzie od pierwszego dnia jesteśmy nierozłączni - o ile jest na miejscu. Mieszkamy od miesiąca razem. On pracuje za granicą (5 tygodni w Niemczech, 3 Tygodnie tu), jesteśmy w stałym kontakcie - jest dzień dobry, dobranoc, w ciągu dnia wymiana kilku wiadomości, do tego wieczorne dość długie telefony prawie każdego dnia. Mamy sporo planów na przyszłość z których część już realizujemy. On jest po przejściach, rozwodnik z dwójką dzieci, ja bez bagażu. Niby wszystko jest super, ale mi jakby czegoś brakuje. Nie umiem tego ująć w słowa - brakuje mi tego czegoś w jego spojrzeniu kiedy na mnie patrzy, tej czułości w jego dotyku czy troski i zainteresowania w rozmowach - a widze to gdy rozmawia z corkami. Jak rozmawiamy to zapewnia że wszystko jest ok, że on po prostu nie ma takiej potrzeby czułości na codzien. Gdy jesteśmy razem to często odsuwa się gdy już się chwilę poprzytulamy, w nocy na chwilę mnie przytuli a potem odwraca się plecami, nie mówi mi nigdy że ładnie wyglądam, sam nigdy pierwszy nie powie że kocha, nigdy mi nie powiedział że za mną tęskni jako pierwszy, nie kupuje mi prezentów, czasem jak rozmawiamy to czuję że to ja prowadzę tą rozmowę a on jedynie przytakuje i czasem dość szybko chce skończyć. Jak jest za granicą to jest mi mega trudno, nie czuję w ogóle tego że on kocha i tęskni, mam wrażenie że dźwigam ból rozstania sama. I zastanawiam się czy słuchać swojego instynktu... czy

być może nie dostrzegam tego, że robi dla mnie sporo rzeczy.☠ Wyremontował mi kuchnię, zabrał mnie na wakacje z jego dziećmi w góry - tylko

że to wszystko robi też dla siebie i dzieci, to nie są rzeczy które robi tylko i wyłącznie dla mnie. Nigdy nie kupił mi kwiatów chociaż wie że je uwielbiam. A ja jestem rozdarta. Bardzo go kocham i za każdym razem jest mi trudniej gdy wyjeżdża, ale bardzo martwi mnie mój instynkt, mówiący mi że coś jest nie tak. Niby z czasem odczuwam tej czułości trochę więcej... ale przecież jeśli tego nie ma teraz to czy z czasem pokocha mnie bardziej? Wiem że potrafi inaczej, bo widzę jego czułość dla córek. Warto czekac az ktoś da ci to czego potrzebujesz? Rozmawiamy o tym więc wie czego mi brak.
EwaOoo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując