Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak mogę określić swój typ urody? Analiza kolorystyczna. Wątek zbiorczy część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2020-10-08, 18:47   #4013
silver_lining
Zadomowienie

Dot.: Jak mogę określić swój typ urody? Analiza kolorystyczna. Wątek zbiorczy część I

[1=7b876ccefd4157b39b86852 d237c1fcdcf44b9c3_6485007 1d5e54;88191526]Jasna Wiosna albo Jasne Lato, zdecydowanie. Ten błękit jest wyraźnie rozjaśniony i niezupełnie czysty.[/QUOTE]Rozbielenie widzę, brak czystości w sumie tez, ale właśnie nie mogę ogarnąć czy jest ciepła czy zimna.

Tak czy inaczej nie kupię, bo nawet jasne kolory z palety BSp sa dla mnie mimo wszystko chyba za jasne. Mimo ze wczesniej wydawalo mi się ze jasne kolory są dla mnie ok, to jednak mając wiecej kolorow BSp do mierzenia widze że intensywne i raczej ciemniejsze mi sluza najlepiej. Wyjatkowo jasna kość sloniowa dziala zupelnie dobrze, chyba przez to ze jest odpowiednio kontrastowa.

No ale nadal mnie trochę fascynuje dla kogo ten kolor T-shirtu bo jest ładny xD

Dzis założyłam ubrania z okresu DW No i mimo że wszystko ze sobą współgrało ładnie to czułam cały dzien jak tworzy dysonans ze mną. Zrobilam to z pełną premedytacja, bo nie mogłam się przemoc i pozbyć raczej nowych, dobrych i niezniszczonych ubran. No ale jednak zycie jest za krotkie zeby nie używać tego co wiemy ze nam sluzy, wiec mam nadzieje ze w najbliższych dniach poczuje dosc wewnętrznej odwagi zeby to zwyczajnie komuś podarować. Sprzedawanie w Berlinie w dobie pandemii w ogole nie idzie. Nic a nic, nawet za symboliczne 1 euro.

No i jeszcze wrzucę Wam na chwile do albumu selfie z moja chrzesnica dla porównania koloru skory. Taki jak ma mała jest dość popularny w mojej rodzinie i wcale mnie nie dziwi ze przez porównanie z takim kolorem wydaje się być typem chłodnym, którym jak juz wiemy wcale nie jestem.

Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka
silver_lining jest offline Zgłoś do moderatora