Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak mogę określić swój typ urody? Analiza kolorystyczna. Wątek zbiorczy część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2020-10-09, 13:06   #4042
chimay
Zakorzenienie

Dot.: Jak mogę określić swój typ urody? Analiza kolorystyczna. Wątek zbiorczy część I

[1=7b876ccefd4157b39b86852 d237c1fcdcf44b9c3_6485007 1d5e54;88191944]No, blog jest prawdziwą skarbnicą wiedzy Jak będziesz potrzebowała, to coś będę mogła przetłumaczyć
Dość ciekawe podejście mają - tzn. ustalają typ kolorystyczny danej osoby, a następnie ustalają drugi typ, z którego mogą korzystać do pewnego stopnia, i niekoniecznie zawsze jest to typ siostrzany. Np. Głęboka Jesień, która dźwiga niektóre kolory Czystej Wiosny (w sumie nic dziwnego, bo coś je łączy -są to typy ciepłe z domieszką zimowej kolorystyki), albo porównanie dwóch Ciepłych Jesieni, tylko jednej bardziej w stronę Ciemnej (czyli domyślam się, że najlepsze kolory dla niej to najciemniejsze z całej palety), a drugiej w stronę Zgaszonej (czyli rozumiem, że najlepiej jej było w najbardziej zgaszonych kolorach z całej palety).[/QUOTE]

Naprawde ciekawe podejscie. To ze przez jakis czas sadzilam, ze jestem TSu bylo tez zwiazane z tym, ze moim zdaniem nie jest mi zle w niektorych intensywniejszych kolorach, wiec myslalam, ze wyjasnieniem tego moglby byc typ siostrzany czyli TW. Ale z jasnymi typami te kolory nie maja wiele wspolnego.

Cytat:
Napisane przez martaakow Pokaż wiadomość
Chimay, mnie się znacznie bardziej podobasz w zestawieniach FG, w tej białej bluzce jest moim zdaniem bardzo nijako. I nie że bazowe zestawienia są ogólnie nudne, bo na niektórych wygladają świetnie. Ale moim zdaniem w FG wyglądasz świeżo, żywo i o 5-10 lat młodziej. Szczególnie mówię o kolażu 1, bo kolaż 2 jest mało spasowany. Bluzka ma zupełnie inne natężenie kolorów niż spodnie i to się gryzie, ale nie samo zestawienie pionowych i poziomych pasków.
Tu chyba lezy problem, bo mnie samo zestawienie paskow tez nie gryzie, ale myslalam, ze spodnie maja po prostu nie najlepszy fason.

Cytat:
Napisane przez martaakow Pokaż wiadomość
Idę dzisiaj do fryzjera i drastycznie zmieniam kolor Jak wyjdzie tak, jak chciałam, to się pochwalę. Jak będę wyglądać paskudnie, to będę czekać w ukryciu, aż się wypłucze
Jestem ciekawa na jaki zmieniasz.

Cytat:
Napisane przez Krzywobuta Pokaż wiadomość
Mnie też się bardzo podoba kolaż 1 z bluzką w paski.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Dzieki
chimay jest offline Zgłoś do moderatora