Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Staraczkowe grono 2020 - cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2020-10-14, 17:15   #3096
MoszKa88
Wtajemniczenie

Dot.: Staraczkowe grono 2020 - cz. 3

Cytat:
Napisane przez itsmeboo_93 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny,

Ale naskrobalyscie [emoji3] Co tu się w ogóle dzieje [emoji16][emoji23]Ostatnio właśnie zaczęłam oglądać Modern family i strasznie mnie wciągnęło [emoji3]U mnie to samo i mam nadzieję, że jak najdłużej tak zostanie [emoji4][emoji23][emoji23][emoji23]OMG!!! Gratulacje [emoji9] Masz już wynik bety? Gratki [emoji16][emoji7][emoji7][emoji7]A jak za wysoko to czemu niedobrze? [emoji53] Ja miałam dość wysoką i teraz się trochę zmartwilam [emoji13]Też mi to przeszło przez myśl i już mówiłam do TŻ, że jak się sytuacja do maja nie zmieni, to szukamy położnej, wstawiamy basen do pokoju i lecimy z tematem [emoji23] Niestety boję się, że nawet jeśli lekarz nie widziałby przeciwwskazań, to nigdy nie wiadomo co się wydarzy w trakcie porodu, a nie wybaczyłabym sobie jeśli coś by się stało maleństwu przez to, że zachciało mi się porodu domowego [emoji853]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Hej, hej jak się czujesz, opowiadaj ☺

Wyników bety jeszcze nie mam, tylko progesteronu 32,63 (norma dla kobiet w ciąży w pierwszym trymestrze to: 2,80-147,30) i kminie czy to dobry wynik [emoji848].
A co do bety, zarówno za mały przyrost, jak i za duży może wskazywać na jakieś wady. Ale podkreślam, może nie musi, więc się nie stresuj

---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ----------

[1=7a2075bf2dce9ea818a59ff 8ae1114964dbf5013_6466ae2 54f6c0;88205854]Witajcie

Chciałabym dołączyć do Waszego grona jako przyszła staraczka Chcemy zacząć z mężem od grudnia/stycznia [/QUOTE]Witamy

---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ----------

Cytat:
Napisane przez amiyaa Pokaż wiadomość
A ja byłam obok apteki i wstąpiłam i kupiłam test... No kurde nie mam już złudzeń, biel a niby już 4 dzień spóźnienia od najdłuższego cyklu w tym roku, a od ostatniego 7 dni, wiec nie wierzę że by nie wyszedł nawet cień jakby miało być coś na rzeczy Jak na złość! Krótkie cykle, więc co chwilę małpa przyłazi a jak człowiek zaczął starania to się wszystko popiep**yło [emoji17]

Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
Może jednak za duże parcie i przez głowę takie cyrki z Twoim cyklem?

---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ----------

Cytat:
Napisane przez safie Pokaż wiadomość
Relacje były bardzo dobre, ale liczył że raz wystarczy i się uda, a to był 5 cykl i dupa i to wpływa na relacje, a ja zaczynam myśleć, że na dziecku nie zależy mi na tyle, żeby rozwalać sobie małżeństwo

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Bardzo dobrze zaczynasz myśleć. W końcu dziecko chcesz mieć z tym, nie z innym facetem. Więc najpierw zadbaj o poprawe relacji [emoji173]. Co Ci po dziecku jak związek się nie daj boze rozpadnie.

MoszKa88 jest offline Zgłoś do moderatora