2020-10-15, 14:38
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Staraczki 2019, cześć 6
Cytat:
Napisane przez ulotnamelodia
To się biedna naczekałaś ale dobrze, że się odbędzie i już będziesz miała z głowy. Z anestezjologami jest już od dłuższego czasu problem. Jak się meldowałam w szpitalu na hsg to była wywieszka, że w związku z brakami kadrowymi nie ma znieczuleń do porodów  .
---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------
Moszka, może uda Ci się załatwić wszystko na jednej wizycie. Jak trafisz na fajnego lekarza to usg zrobi Ci od ręki i nie będziesz musiała się dodatkowo fatygować, za co trzymam kciuki 
---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------
Rysienka, powiedz nam jak idzie Ci z Twoimi postanowieniami osobistymi  . Przez to zatrzaśnięcie w domu, potrzebuje kopa do działania i mam nadzieję, że mnie trochę zmotywujesz odpowiedzią  .
|
Ja jestem chyba średnim przykładem U mnie jest tak: kilka dni trzymam diety, treningi na siłownii, picie herbatek ziołowych itd, przychodzi weekend i bajlando chipsy, siedzenie na dupie i jedzenie a później od poniedziałku ciężko się znów zmobilizować. ale walczę! skupiam się teraz mocno jeszcze na tematach remontowych związanych z mieszkaniem, które odbieramy wczesną wiosną i tak czas mi mija 
ale wdrożyłam 3 x w tygodniu trening siłowy i tego się mocno trzymam
|
|
|