Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zabieg Cosmelan - Pamiętnik - Część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-30, 17:29   #303
JOASIA71
Raczkowanie

Dot.: Zabieg Cosmelan-Pamietnik- Część II

Cytat:
Napisane przez annasnafal Pokaż wiadomość
Joasia71- dzieki wielkie! Ja jak bylam na pierwszej wizycie u mojej dermatolog to mowila ze cos2 trzeba bedzie uzywac okolo roku. Niestety zrazilam sie do tej Pani bo zamiast mowic o zabiegu to ona zajela sie reklama produktow: typu iwostin na przebarwienia i skinoren i nie oszczedzila mi pokazanie mi swojego, jak to ona powiedziala: bardzo dobrego bo francuskiego make up-u. Sama wyciagnelam od nie jaki to ja mam fototyp bo kurcze wziela kase cale nici mi powiedziala. Poza tym twierdzila ze hydravital to tez uzywac okolo roku. No to, to juz kompletna bzdura! Ake chodzi o zarobienie wiecej kaski bo by posredniczyla w tej sprzedazy.
DZIEWCZYNY po prostu zrazilam sie do dermatologow. I sama zrobie sobie ten zabieg.

Joasia71- jaki masz fototyp. Bo ja mam fototyp III i mysle ze uzywajac tego nowego cosmelanu powinnam trzymac ok 8-9 godzin. Co myslicie o tym DZIEWCZYNY?
Moj fototyp skory to II a trzymalam maske 10 godz. moja skora nie jest raczej wrazliwa na kosmetyki wiec wiedzialam ,ze moge sobie pozwolic na dluzej. Moim zdaniem(choc nie jestem absolutnie fachowcem) uwazam , ze moglabys przynajmniej tez te 10 godz. ja miec.
JOASIA71 jest offline Zgłoś do moderatora