Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Staraczkowe grono 2020 - cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2020-11-04, 15:07   #3946
Kruszyna89
Zadomowienie

Dot.: Staraczkowe grono 2020 - cz. 3

Cytat:
Napisane przez Frezjan Pokaż wiadomość
Cichutko tu ostatnio u nas. U mnie totalny spadek formy, czuję się jak na przeziębienie, dobrze że jutro mam możliwość pracy z domu, ale w piątek trzeba wrócić do biura. Przeraża mnie sytuacja w kraju i na świecie, chodzę struta ostatnio bo boje się przyszłości, kryzysu który dopiero przed nami po tym wszystkim... Pogoda nie rozpieszcza też, już nie mogę się doczekać aż wyjdę z biura i wejdę pod koc w domu [emoji6] Przydałby się tutaj jakieś pokrzepiające kreseczki [emoji16]

U mnie dopiero 8dpo, już bym chciała żeby ta małpa przyszła i zacząć nowy cykl, kolejny termin @ wypadałby na mikołaja [emoji38][emoji38] Od tego cyklu biorę ovarin i nie wiem czy to od niego, ale codziennie czuję jajniki, albo jakieś ciągnięcie [emoji848] Zamówiłam już też zapasy w aptece na kolejny miesiąc dla mnie i dla chłopa, nic tylko się rozmnażać tacy zdrowi jesteśmy teraz [emoji6]

Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka
Witam w klubie [emoji16] może to nie małpa [emoji87][emoji848][emoji7]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz