Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Koronawirus z Chin i inne epidemie + ot, część 9.
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2020-11-04, 21:15   #162
Monia284
Zakorzenienie

Dot.: Koronawirus z Chin i inne epidemie + ot, część 9.

Cytat:
Napisane przez kasiunia788742 Pokaż wiadomość
Naprawdę wierzysz, że będzie miesiąc zamknięcia i na sam grudzien otworzą aby ludzie tłumnie biegali po galeriach (albo czekali na swoją kolej przed galerią...)?

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Nie wiem. Mysle ze otworza z duzymi ograniczeniami. 2 miesiace zamkniecia i wtedy sklepy faktycznie padna. Politycy sa zli ale czy az tak ze beda olewac ze ludzie nie maja co jesc i ze gospodarka pada?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Cappuccino Pokaż wiadomość
A ta krajowa kwarantanna ciekawe na czym by miała polegać.. Nie wychodzimy z domu, tylko do apteki i po jedzenie? Po 21 nikt nie opuszcza mieszkania? Sklepy w centrum (nie te w galeriach) zamknięte? Jak to sobie wyobrażacie?
Tez mnie to ciekawi. Dla mnie to wyglada jak to zeby kazdy siedzial w domu a oni beda dostarczac brakujace jedzenie do domow. To mnie juz przeraza. Nie mam takiej duzej lodowki zeby nakupowac nie wiadomo ile. Nie chce tez przesadzac. Wizja calkowitego siedzenia w domu bez wyjscia nawet po zakupy spozywcze i brak oddechu sa straszne. Jak na wojnie.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Monia284 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując