Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Staraczkowe grono 2020 - cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2020-11-05, 09:44   #3963
Kruszyna89
Zadomowienie

Dot.: Staraczkowe grono 2020 - cz. 3

Cytat:
Napisane przez ziuta. Pokaż wiadomość
Kiedy najszybciej testować? Okres powinnam mieć 12.11, ale wole zatestować wcześniej i pozbyć się złudzeń [emoji14] owu była w 11 dniu cyklu, wiec dużo czasu.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ja ogólnie jestem przeciwnikiem testowania na kila dni rzędu okresem, że strachu, że coś może pójść nie tak, i @przyjdzie [emoji26] od tyłu lat pragnę być mamą, że chyba bym tego nie przeżyła....

Co do sytuacji w kraju. Należę do osób, które od początku bardzo sceptycznie do tego podchodzą. Wierzę w statystyki, które jasno mówią o tym, że wcale pandemii nie ma, i nie umieramy jak muchy na ulicach. Nie rozumiem po co to wszystko, dlaczego w Europie tak bardzo chcą zniszczyć gospodarkę... A do tego nasz rząd i jego durne posunięcia, decyzję 🤦☠♀️ już teraz mnóstwo osób zostało bez pracy, a co będzie za kilka miesięcy? Nie boję się wirusa, bo te były, są i będą. Boję się ludzi. Tego co już się dzieje i co będzie się działo. Strajki, protesty. Ludzie dopiero wyjdą na ulicę, myślę, że pierwszym takim 'wyjsciem: skończy się NIE odejście na dymisję naszego oblubionego Prezesa, który nigdy tego nie zrobi. Jest przypadkiem beznadziejnym, bo przecież nie robi tego wszystkiego aby ustawić swoje dzieci czy coś tedy, on naprawdę wierzy w to co pieprz*. Takie moje zdanie

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz