2020-11-10, 22:00
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko co chcecie wiedzieć a nie macie kogo zapytać, cz. 57.
Cytat:
Napisane przez ama09
Też myślę o zakupie - myślę o ›
Ekspres DELONGHI Magnifica bo ma wbudowany młynek i można sypać ziarnistą i mieloną i ma ceny około 1100
|
Nie zauważyłam, ze przeniesli pytanie na jakiś inny wątek. Szkoda, bo tutaj raczej cicho.
I jak, kupiłas?
My już się tak zakręciliśmy, że jesteśmy na ekspresie za 2,5 tys. zł..... Próbujemy się przekonać, że tańszy będzie równie dobry.
Celujemy w Melitte CI Touch, mało o niej w necie. Teraz na niemieckiej stronie czytaliśmy opinie i jest kilka nie fajnych, których na polskich stronach nie znajdziesz. No i mamy dylemat, zwłaszcza że promocja niby do czwartku, a nie wiem czy na black friday nie stanieje bardziej. Choć w innych sklepach stoi twardo po ok. 3000 zł.
Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------
Aaa i wielka szkoda, że nie ma gdzie zobaczyć tej Melitty. Byliśmy w sklepach i te inne ekspresy na żywo nam się mniej podobały, niektóre w dotyku, to jak tani plastik. A Melitta jeszcze w dodatku jest wieksza.
Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu.
Narysuj mi coś
23/6
|
|
|