2020-11-22, 10:01
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Coraz bliżej Święta!- kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. XI
[1=07f49d5297ed442eaa63bdc 5e3365630f1fe1bde_620d900 1ec3ce;88304017]U mnie w rodzinie nikt imienin nie obchodzi, tylko babcia chyba. I do mojego męża mama dzwoni w jego imieniny i on wtedy ma do mnie pretensje, ze ja nie obchodzę jego inienin. Ale ze on moich nie obchodzi również to taki szczególik [emoji28]
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk[/QUOTE]
To samo u mnie 
Cytat:
Napisane przez asik1503
Ja dzisiaj wyciagnelam juz zimową kurke  i bylo mi bardzo przyjemnie... Moze pozniej namowię tza na spacer 
|
Cytat:
Napisane przez Snowdrop_
U nas też tak było  ale jako dziecku zależało mi na prezentach, teraz to chciałabym tylko w końcu wyjść z niedokrwistości i mieć święty spokój, nic więcej... Żeby znów nie zemdlec gdzieś na mieście, szczególnie zimą bo latem, kiedy upały czuję się sto razy lepiej.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Tez bym chciala nie miec choroby immunologicznej 
[1=07f49d5297ed442eaa63bdc 5e3365630f1fe1bde_620d900 1ec3ce;88305434]Załącznik 7733854pochwale się - taka beze pavlova dziś poczyniłam. Była obłędna. Uwielbiam.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez Bananalama
Jestem na etapie poszukiwania poszewek świątecznych na jaśki do salonu i jakiegoś ładnego zapachu wśród świec i wosków 
|
Uwielbiam poszewki swiateczne mam ich miliard chyba co roku kupuje w Ysku,podobaja mi sie te ich takie surowe wzory, ale w tym roku nie ma fajnych 
ja mam mnostwo zimowych swieczek i juz przebieram nogami, zeby
je odpalic 
dokupilam jeszcze rodzicom p oparze zimowych rekawiczek adidasa, bo my duzo chodzimy na spacery,wiec im sie na pewno przydadza 
Melduje, ze mały pokoj wysprzatany
Next week, leci salon bo wkrotce choineczka tam stanie 
a dzisiaj jade do rodzicow na obiadek a potem z mama dalej ukladamy swiateczne puzzle . Kurcze trudne to cholerstwo
|