Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko co chcecie wiedzieć a nie macie kogo zapytać, cz. 57.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2020-11-27, 14:42   #3563
j_fly
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko co chcecie wiedzieć a nie macie kogo zapytać, cz. 57.

Cytat:
Napisane przez Kamilaa21 Pokaż wiadomość
Dziala tak, ze można tylko 10 książek z abonamentu pobrać, natomiast kody z biblioteki nie działają na Kindle

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ----------

Mam głupie pytanie ale nie mam kogo zapytać

Czy skarbonka to ogólnie dobry pomysł jako prezent?

I teraz jeszcze głupsze pytanie jeżeli skarbonka jest ok.
Czy można podarować rocznemu dziecku skarbonkę ?

Widziałam wiele propozycji na necie, takich ładnych, zgrabnych a czasem imiennych skarbonek - i tak mnie zaciekawiło czy ktoś kupuje i daje takie prezenty?
Wiadomo, ze dziecko się nie ucieszy z tego bo jest małe ale gdyby podroslo to by kiedyś mogło z niej korzystać - można by powiedzieć, ze w takim razie można dać wtedy gdyby miało np 4 lata dopiero i korzystało z niej. Ale znowu jak to roczne dziecko by dostało taka skarbonkę już to przeciez tez tam można wrzucać hajs kiedy np ktoś znajomy czy tam z rodziny nie wie co dać dziecku i chce dać kase to by mógł wrzucić do tej skarbonki zamiast dawac rodzicom dziecka którzy mieli by kupić odpowiedni prezent dla niego a jak wiadomo nie zawsze tak jest bo kasa rozchodzi się na pieluchy, ciuchy itd

Czy skarbonka to lipa obojętnie na wiek ?

---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ----------

Kiedyś tak bo nie miałam innego wyjścia ale to było okropne... i nigdy więcej

My kupiliśmy naszemu dziecku skarbonkę tuż po urodzeniu. Wrzucamy tam każdą kwotę, którą dostaje (chrzest, dzień dziecka, urodziny, święta itp.).

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Mistrz i Małgorzata, Michaił Bułhakow
j_fly jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując