Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Staraczkowe grono 2020 - cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2020-12-02, 08:33   #4653
Kruszyna89
Zadomowienie

Dot.: Staraczkowe grono 2020 - cz. 3

Ja już po, już z mamusia kawkę wypiłam, zjadłam ciasteczko i zaraz wracam do biura [emoji16]
Dziewczyny, kurde wygląda to super. Nie mam toxiplasmosy (bałam się bo mamy psa i kota, oboje mieszkają z nami w domu, przytulam i całuję), genetyczne ok, wszystko ok. Jedyne co to nie przyswajam zwykłego kwasu foliowego, i mam tendencje do chorób naczyniowo wieńcowych, i jak zajde w ciążę to będę musiała brać acard. TZ też ok, sperna też dobrze, testosteron ponad normę.
Co do spania ze sperma. Pan doktor powiedział, że nie ma potrzeby cala noc. Wystarczy poduszka pod nogi, i tak nawet 30 min a później nawet wskazane zrobić siku. A na moje 'dolegliwosci' kazał mi kupić glibulki dopochwowe, na 6 dni teraz przed okresem.
A i jeszcze jedna dobra wiadomość, będę robić 3 podejście pod badanie drożności, szpital znowu przyjmuje [emoji16]
Mam nadzieję, że będę miała to badanie. Bo najwyraźniej tam coś nie tak. Bo wyniki ok 🤷☠♀️

Martwi mnie progesteron. Ale o tym nie wspominał, czyli jest ok?! W 21 dc wynik 33,75. Według skali w fazie lutealnej max 20.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz