2020-12-06, 11:25
|
|
...
|
Dot.: Staraczkowe grono 2020 - cz. 3
Cytat:
Napisane przez BittersweetCocaine
Soniuska trzymam kciuki, żeby wszystko się pomyślnie ułożyło  Ja się mało odzywam, bo mam trochę zwirowania w pracy, nie mam czasu na nic
Ale widziałam, że nadal jestem na 1 str wątku, więc jeszcze ktoś tu o mnie może pamięta
Co do starań to powiem Wam, że ostatnio całkiem wrzuciliśmy na luz z TŻ, nie mamy siły na seksy jakoś bardzo często. Chodzimy skonani ostatnio, więc na nic się kompletnie nie nastawiam. Czujemy się jak jacyś emeryci, serio
Testów ciążowych to już od sierpnia nie robię, bo zawsze mnie @ uprzedzi...
Umówiliśmy się w grudniu z mężem do kliniki niepłodności, ale zastanawiam się co powiemy, jak pewnie zapytają o częstotliwość współżycia, a u nas od 3 miesięcy kicha, bo jest to zaledwie kilka razy w miesiącu. I jak tu ma być dziecko z tego? 
|
Ja nie wiedziałam jak mam odpowiedzieć na pytanie o częstotliwość, bo czasem nie ma nic przez dwa, nawet 3 tygodnie, a potem po 2xdziennie [emoji23] powinnam średnią wyliczyć czy co [emoji23]
Cytat:
Napisane przez soniuska
Tutaj porównanie.zobaczymy co będzie...
Dzisiaj rano czysto, zrobiłam śniadanie i troszkę brązowego plamienia, ale malutko.
Dobrze że już jutro badania
|
Widać, że ściemniała, także bądź dobrej myśli! 
Jak się nie uda to od kolejnego cyklu wracam do mierzenia temperatury w ustach, jakoś sensowniejszy wykres mi wychodził. 🤷☠♀️ Teraz na przemian 36,2 i 36,5, bądź tu człowieku mądry [emoji23]
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|