Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Co polecanie na wzmocnienie cebulek?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2020-12-08, 22:29   #3
20a95efe726a92fdad420a0f54f18a9cf3cdb0ab_608746308193d
Konto usunięte

Dot.: Co polecanie na wzmocnienie cebulek?

Cytat:
Napisane przez Daria1222 Pokaż wiadomość
Radziłabym tutaj zacząć całą pielęgnację świadomie i od podstaw. Polecam obczaić kanał na youtubie "WWWLOSY.PL". W odżywkach i szamponach ważne są również składy, które diametralnie przekładają się na skuteczność. Czasami te najbardziej polecane produkty nie pomagają ani trochę. Wypadanie włosów może mieć swoją przyczynę od wewnątrz - problemy z tarczycą, niedobory, nieodpowiednie odżywianie się. Radziłabym się tutaj zastanowić. Jeśli chodzi o przezwyciężenie tego wypadania to zastosowałabym wcierki do skóry głowy i olejowanie które wzmocni cebulki. Z własnego doświadczenia wiem, że najlepszy jest olej rycynowy i arganowy. Poleciłabym Ci rozeznać się trochę w tych tematach, powodzenia!
Tarczyca ok, biorę witaminy, żelazo, biotynę, odżywiam się odpowiednio bo od 2 lat musze przestrzegać zdrowej diety. A właśnie zaczęłam wcierać lotion BANDI, używam szampon, maskę i balsam seboradin na wypadanie od tygodnia i już widzę efekty - mniej włosów wypada, właściwie znikoma ilość, ale jeszcze odwiedzę kanał który mi poleciłaś [emoji6]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ----------

Może zacznę wcierać ten olej rycynowy, ale narazie chce zobaczyć czy pomoże ten lotion

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
20a95efe726a92fdad420a0f54f18a9cf3cdb0ab_608746308193d jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując