2020-12-08, 22:47
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Staraczki 2019, cześć 6
Cytat:
Napisane przez stotek
Myślę, że spokojnie możesz tak zrobić. A jakie badania planujecie zrobić, że aż w szpitalu Cię kładą? [emoji848]
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
A czy jest jakaś granica od którego dc mogę zacząć brać dupka? Muszę to sobie dobrze przeliczyć, żeby nie wtopić .
W szpitalu nie planują niczego inwazyjnego, tylko rozszerzona diagnostyka, czyli cały pakiet hormonalny (40 różnych), insulina (powtórka) + prolaktyna pod obciążeniem, biopsja endometrium (powtórka) i na miejscu mają stwierdzić czy coś jeszcze będą robić. Od dzisiaj odstawiam dostinex, żeby nie zakłócił wyników. Dzisiaj po raz pierwszy lekarz zwrócił uwagę na moją insulinę na czczo, stąd zlecone powtórne badanie. Konsultowałam je z 4 różnymi lekarzami i dla wszystkich były w normie. Pamiętam, jak pokazywałam je na wątku i wspomniałaś, że wynik wysoki, więc jak dla mnie stajesz się głównym specjalistą ds. medycznych na wątku .
---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ----------
Cytat:
Napisane przez ParoleParole
Bardzo, bardzo Wam dziękuję za miłe słowa 
Chociaż do mnie to ciągle nie dociera że to się dzieje naprawdę
---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------
W Kielcach jest taki szpital gdzie też kładą na 3 dni. I robią wszystko co się da. Min. Wszystkie możliwe hormony itp. I z tego co wiem dużo osób tam jeździ tylko po to. Bo z lekarzami już niekoniecznie jest.
Dla mnie to jest dobra opcja bo zawsze trochę kasy się zaoszczędzi.
|
Oj tak, przynajmniej tutaj zaoszczędzę, bo niestety dalsze koszty leczenia zapowiadają się w grubych tysiącach.
|
|
|