Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Seks analny - wasze doznania, opinie na temat. Cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2020-12-10, 21:41   #4038
xxvvzz
Przyczajenie

Dot.: Seks analny - wasze doznania, opinie na temat. Cz. II

Cytat:
Napisane przez badfruit Pokaż wiadomość
Hej mam pytanie.

Z partnerką chcemy srpróbować seks analny, były już delikatne próby bardzo pozytywne.
Bardzo często palcem lub dwoma penetruje jej drugą dziurke w pozycji na jeźdźca, kilka razy też próbowła się na mnie nadziać tyłeczkiem więc myślę, że ją to podnieca.

Teraz mamy ochote pójść na całość. Chciałbym ją poprosić aby przez kilka godzin przed wieczornymi igraszkami miała w sobie korek analny. Po pierwsze myśl, że ma w sobie taką zabawke podczas normalnych obowiązków w czasie dnia bardzo mnie rajcuje, a po drugie przygotuje ją to na ostrzejszą akcje.

Z tąd pytanie, czy któraś z forumowiczek może podzielić się doświadczeniami z noszenia korka analnego przez dłuższy okres czasu w czasie dnia? Czy działa to podniecająco dla kobiety lub sprawia dyskomfort? Nie chciał bym aby partnerka robiła coś co może być nieprzyjemne dla niej.
Cześć,
Noszę korek analny od dłuższego czasu w ciągu dnia. Zdarza się nawet przez cały dzień. Nie odczuwam dyskomfortu. Jednak na początek proponuje nosić przez krótki czas i powoli zwiększać.
Owszem działa podniecająco. Nakręca Cię sama myśl, że wiesz o tym tylko Ty. Warto wprowadzić dyskretną przyjemność do swojej codzienności.
xxvvzz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując