Dot.: Ludzie i zachowania, które nas dziwią + ot, część 64.
[1=4bf691ac28ce4b7c42a5e5e 37940d2d92e088cdd_611061f 254610;88359945]Osoby ciężarne na życzenie w sumie też powinny płacić. W końcu to ich fanaberia, że są w ciąży i wiedzą z jakimi powikłaniami to się może wiązać.[/QUOTE]
A jak! A jak jej się coś stanie w czasie porodu albo potrzeba będzie cesarki to bam! Obciążamy finansowo, bo sama chciała być w ciąży przecież, wiedziała co ryzykuje.
dodatkowy podatek zdrowotny dla kierowców, bo codziennie ryzykują życiem i zdrowiem. A jak już otyły będzie miał wypadek to dopiero...musza takiego wyciągnąć z samochodu, włożyć na nosze...
Ja bym mogła mieć swoje państwo, bylibyśmy najbogatszym rządem, takie podatki bym powymyślali, ze hoho[emoji51] taki potencjał się marnuje.
A jak otyli musza płacić dodatkowo to ludziom z anoreksją tez proponuje taki podatek przywalić - ile razy taka osoba może trafić do szpitala.
Znałam taka dziewczynę, biedna strasznie, nie mogła z tego wyjść, rodzina próbowała ja ratować i co rusz ładowała w szpitalu, niestety zmarła. Powinna płacić większy podatek? Sama sobie przecież zaburzenie wyhodowała czy nie? Czy to tylko grubi są tacy nieświadomi i robią sobie kuku na własne życzenie?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|