Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak mogę określić swój typ urody? Analiza kolorystyczna. Wątek zbiorczy część V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2020-12-21, 11:55   #650
silver_lining
Zadomowienie

Dot.: Jak mogę określić swój typ urody? Analiza kolorystyczna. Wątek zbiorczy część V

Cytat:
Napisane przez chimay Pokaż wiadomość
Główna strona padła po śmierci Larson.

Jak dotąd znalazłam:

-strony stylistów pracujących na tym systemie, ale bez szczegółów, trzeba się po prostu umówić na konsultację.

-dyskusję na forum KLIK

-rosyjski blog KLIK, tylko niestety wszystkie zdjęcia są "nieczynne", bo linkowały do oryginalnej strony

-oraz zdjęcia na pintereście. Zrobiłam sobie na nie osobną tablicę, ale nie odnajduję się w nich. Za to Ty wg tego systemu chyba byś pasowała na Dramatic Classic, choćby z racji wzrostu KLIK KLIK

Niestety trudno z tych strzępków pozyskać wiedzę na temat całego tego systemu. Oryginalnie była jakaś checklist, którą się wypełniało i dostawało wynik.
Szkoda że to już nie działa. Tak patrząc po tym co ma blossom styling to myślę, że w tym systemie nadal jestem DC. Ale chyba u blossom nie ma wszystkich typów, bo gdzies wyczytałam ze u Dwyn były aż 32.

Widzialam tez wspomnienie książki, ale nie znalazłam nigdzie czegos takiego.

Ciekawa jestem czy te pojęcia petite, sharp, blunt itd. są tożsame z tym jak Kibbe to definiuje.

Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka
silver_lining jest offline Zgłoś do moderatora