Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy Polska jest krajem ludzi czepialskich i nieżyczliwych?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2020-12-28, 10:58   #77
kasiunia788742
Zakorzenienie

Dot.: Czy Polska jest krajem ludzi czepialskich i nieżyczliwych?

Cytat:
Napisane przez askowatosc Pokaż wiadomość
Odpowiadajac na pytanie tytulowe, TAK!

Szczerze nienawidze Polski! Tych ludzi, tej mentalosci, kultury (a reczej jej braku)..

Mieszkam od 5l. w Niemczech, bedac na swieta w Polsce, ZAWSZE musi stac wodka na stole, picie wrecz do porzygu, nie baczac na patrzace na to dzieci, ktore maja siedziec cicho i nic nie reagowac, bo rodzic moze przeciez wszystko

Robie w Niemczech zawod manager biurowy, narazie malo zarabiam, bo sie dopiero ucze, chodze do szkoly i pracy jednoczesnie. Umiem juz dobrze jezyk. Ale przy kazdej rozmowie telefonicznej z matka przy ktorej jests starszy brat, typowy polaczek, "Pan kierowca tira" jak on to mowi, obraza mnie.

"Jestes szkopem, nie wracaj do kraju, jestes smieciem, jestes nikim, co ty sie dorobilas przez te 5 lat, raptem jezyka sie nauczylas.."

Rodzice sa raczej za nim, bo nie lubia za bardzo niemcow i uwazaja, ze mnie sie we lbie poje....lo i udaje nie wiadomo kogo, gdy im zwracam uwage na ich zachowanie..

Mam dosc juz tej patologii, co bym nie robila i tak jestem ta gorsza, nawet jakbym byla szefem firmy, zawsze bedzie ich pan kierowca na 1. miejscu.

Dlatego stwierdzam, ze polska to praawdziwe dno, metody wychowawcze jak za komuny, facet zarabia, facet rzadzi, a baba ddo garow...
I na podstawie swojej rodziny wyciągająsz wnioski o wszystkich Polakach? Aha. Sama siebie też nienawidzisz?

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
kasiunia788742 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując