2008-08-31, 21:15
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Problemy, pielęgnacja i kuracje dla cer suchych, naczynkowych, wrażliwych. ZBIO
madziaaa napisała,
Cytat:
Szkoda, ze w aptece dbam o zdrowie nie ma jeszcze tego serum
Czy używałas jego poprzednika? Czy to serum z rutyną jest tak samo dobre jak to z witaminą K? Miałam to z wiatminą K i byłam z niego zadowolona
czy zauważyłaś również jakiś wpływ tego filtru z Iwostinu na naczynka? Z tego co pamiętam, to ma ochrone tylko spf 30- a to nie dużo. Ja mam filtry z Iwostinu, ale z spf 40 i 50. Czy ten filtr na naczynka, zmniejsza jakoś zaczerwienie skóry?
|
Ja chciałam kupić tę wersję z rutyną, ale u mnie w Trójmieście nie ma tego jeszcze. A pani w zielarskim mówiła, że ta wersja z wit. K wciąż jest aktualna, bo oni regularnie sprowadzają z hurtowni i nic nie wiedzą o zmianie składu . JAk dostanę ten z rutyną, wypróbuję o podzielę sie opinią. Z wersji z wit. K jestem b. zadowolona.
Mam kilka próbek samego filtru iwostinu spf30, ale uważam, ze ten filtr jest kiepski. Bieli i śmierdzi alkoholem, podobnie LRP, dowalili denat . I mimo, ze mnie nie podraznił nie kupię go. Wypróbowałam dziś Avene filtr chemiczny spf 50+ do wrazliwej skóry i to chyba jest mój filtrowy strzał w 10. Prawie nie bieli, nie ma alokoholu, ładnie chroni (nie miałam buraków), szybko sie wchłania, ma na pierwszej pozycji kojąco - łagodzącą wodę termalną Avene. Jutro kolejne testy.
Mam kilka próbek Iwostin Capillicin, jest fajny, zielony ładnie koi oraz maskuje rumience, byłam z nim kilka razy na dworze, w słońcu, i mimo że ma tylko spf 20, to byłam biała. Ztem mnie się podoba.
|
|
|