2020-12-29, 00:49
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne, młode i szalone ;) 30+, 40+ IV część
Piękne zdjęcia dziewczyny
W kwestii szczepień: mój kuzyn był szczepiony już w niedzielę 27.12 - pracuje w szpitalu w Krakowie, w poniedziałek był już w pracy na oddziale i na razie wszystko ok.
Moi znajomi różnie znieśli covid, jedna przyjaciółka gorzej, ale obyło się na szczęście bez szpitala i tlenu, czuje się dobrze, była razem z nami w górach. Inna straciła tylko węch i smak, bez gorączki. Na szczęście.
Reign - podziwiam stan Twoich nerwów... moi rodzice mają radykalny zakaz chodzenia gdziekolwiek. Wiem, że ojciec to trochę bagatelizuje, a mama go kryje, ale ostatnio znów mieliśmy poważną rozmowę na ten temat. Jak dzieci...
Myślę nad pytaniem, które postawiłaś Pani R.: jaki był ten rok? Ogólnie oprócz pandemii, to był dla nas (mnie i chłopaków) ok. Miałam dużo pracy, starszy syn zrobił magistra, dostał się na studia doktoranckie i aplikację, młodszy ma wyleczone serce, rodzice w dobrym zdrowiu jak na swój wiek, nie trzeba mi niczego więcej do szczęścia i do docenienia tego, co przyniósł. Oby następny był równie w porządku. Żebyśmy byli zdrowi. Nie snuję dalekosiężnych planów, chciałabym w końcu gdzieś wyjechać, pozwiedzać i tyle.
Edytowane przez zastrzezona
Czas edycji: 2020-12-29 o 01:03
|
|
|