Napisane przez Wyimaginowana8888
Hej, zwracam się w tym temacie głównie do Was, dziewczyny, a mianowicie...
Ostatnio dostałam od chłopaka bez okazji czarne kozaki, takie za kolano na szpilce. Są bardzo wygodne, spodobały mi się. Ostatnio jednak wydarzyła się sytuacja, która mnie mocno zaskoczyła. Byłam w pracy 8 godzin tak, jak zwykle, następnie około 2 godzin na zakupach. Byłam ubrana w koszulę, czarną spódnicę, cieliste pończochy bodajże 10 den oraz te oto kozaki. Po powrocie do domu byłam tak zmęczona, że nawet się nie rozebrałam i położyłam się na kanapie. Chłopak był wtedy w łazience. Gdy wyszedł, podszedł do mnie i spytał, czy może wymasować mi stopy, nie było w tym nic dziwnego, co jakiś czas to robił. Zdjął mi kozaki i zaczął masować, w pewnym momencie jednak, podniósł moje stopy i zaczął je dokładnie wąchać. Zdziwiłam się, bo moje nogi nie były zbyt świeże po ponad 10 godzinach w grubych kozakach...
Po chwili zauważyłam, że zapach moich stóp i pończoch bardzo go kręci, powiedział mi, że pięknie pachną po całym dniu w butach.
Dokończył masaż, było bardzo przyjemnie. Oczywiście po wszystkim odwdzięczyłam mu się w jego ulubiony sposób.
I teraz pytanie do Was, czy zdarzyła Wam się kiedyś podobna sytuacja? Czy to mój facet ma takie nietypowe fantazje?
Pozdrawiam, W.
|