|
Dot.: W jesienno-zimową porę wkraczamy, plotkujemy i czytamy! Cz V.
[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;88396266]Tak gram już od świąt, baaaardzo mi się podoba póki co 
Nie narzekam, gram na PS4Pro czasami crash jest ale to po godzinach gry gdzie i tak powinnam już skończyć haha [emoji41] nic niegrywalnego w każdym razie.
Dobrze ze nie kupiłam jak wyszła gra bo do świat już bugfixy były [emoji16]
---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------
U mnie tez jakoś słabo. Na ten rok miałam zamierzenie 52 książek i to się akurat udało 
No ale jak mam czas wolny wybieram abp czytanie albo granie czy co tam innego lubię wiec szkoda ze się nie da roztroic
Nie wiem jaki będzie mój cel na rok przyszły, czy 52 czy 100. W każdym razie jak widzę ze inne wizazanki maja na liczniku po 300 to widzę ze idzie mi słabo [/QUOTE]
On już w premierę zaczął grać i mimo tego było ok. Ciekawe od czego to zależy. Ale za to ten Xbox fajnie chodzi. Nawet nie wiedziałam, że konsola może tak cicho chodzić Bo PS4 to głośne jest.
Ja skończę z wynikiem chyba 62 książek więc nie jest źle. Ale za to w tym roku "odblokowałam" się filmowo Bo jak z jeden film rocznie oglądałam to było ok, a w tym roku to koło 90 obejrzałam jak nie lepiej. I sporo seriali
Właśnie nie wiem jak one to robią z tym wynikiem 300 książek. Bo ja nawet jak mam sporo wolnego czasu to się znajdzie coś innego do roboty oprócz czytania książek 
Wysłane przy użyciu Tapatalka
Czas edycji: 2020-12-30 o 14:46
|