2020-12-30, 20:49
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mieszkanie bez szafy w przedpokoju
Cytat:
Napisane przez Harmonia_95
to fajnie, że jednak jakaś mała szafa zmieści się w tym przedpokoju.  walizki, kartony itd. zawsze można trzymać na wysokich półkach w sypialni. dobrym rozwiązaniem jest też łóżko z pojemnikiem. możesz też pomyśleć nad jakimś gustownym pawlaczem.
|
Właśnie takie szafy z półkami u góry niezbyt mi się podobają, to się chyba nadstawka nazywa, ale zorientuje się może są jakieś ładniejsze. Ogólnie ja nie mam dużo rzeczy, Tz trochę chomikuje.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------
[1=6f270d4e8c6dcf778f6b7ea a339056f9e260a162_657a458 271287;88396336]W tej chwili też nie mam szafy w przedpokoju i mam podobny problem - część z rzeczy, o których piszesz, znalazło miejsce w szafkach w kuchni, część leży w pojemnikach pod łóżkiem albo na szafie w sypialni - nie wygląda to najlepiej, ale w pewnej mierze to kwestia odpowiedniej aranżacji mieszkania (łóżko w sypialni jest ogromne, szafa zbyt mała). Twoje 51 m2 to całkiem sporo jak na dwupokojowe mieszkanie - może, by nie obciążać salonu zbyt wielką szafą, zmieścisz część z tych rzeczy również w kuchni/aneksie i sypialni? Jeśli oprócz kwestii szafy w przedpokoju wszystko w tym mieszkaniu gra, kupowałabym [/QUOTE]Właśnie w sypialni jest taki mankament że jest w kształcie prostokąta, 2,6 x 4,5m ale drzwi są w takim miejscu że na tej krótszej ścianie nie zmieszczę szafy 2 m szerokości, a to jest chyba takie minimum jeśli chodzi o szafę.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|