BAN stały
|
Dot.: Łysienie u mężczyzn - traktowane jako wada genetyczna?
Cytat:
Napisane przez Mija62
Dobre geny to są wtedy gdy w najbliższej rodzinie nie ma chorób genetycznych, nowotworowych, najbliższa rodzina jest inteligentna, a nie ładna buźka xD xD
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Zgadzam sie w pelnej rozciaglosci.
Nie studiowalem namietnie tej literatury, przywolalem tylko przyklad. Jesli ktos chce moze ta wiedze rozwinac. Zaczelo sie od wzrostu i skad sa dokonywane takie a nie inne wybory...
---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------
Cytat:
Napisane przez lavieenrose789
Jak to mówią "znaj swojego odbiorcę" - jeśli poglądy o cechach pożądanych przez kobiety kształtujesz na podstawie relacji z 20stkami, to masz wyobrażenie jakie to złe są kobiety, patrzą tylko na wygląd. Ok, nie obrażam wszystkich młodych kobiet, z jakiegoś powodu takie się w Twoim życiu pojawiają. I jeszcze strach przed ujawnieniem za dużo o pracy... Nie czaję. Jak kogoś poznaję, to rozmowa o tym czym się zajmujemy na co dzień odbywa się na 1. randce. Nie trzeba podawać wysokości zarobków czy nazwy firmy, ale co konkretnie robisz zawodowo. To jest ściśle tajne? Jakby koleś mi powiedział "aaaa branża IT" to dopytywałabym o konkrety.
|
Nie ksztaltuje, nie wydaje mi sie zebym wydal opinie na co patrza kobiety. Na co patrza mozna wywnioskowac czytajac caly ten watek...
Cytat:
I to Twoje nastawienie do stałych związków, jakieś takie zgorzknienie. Brzmisz jakby Twoje życie było splotem przypadków, a Ty ofiarą okoliczności będącycj poza Twoją mocą i wpływem. Ok, może masz gorszy moment (łaskawie zakładam), bo jak nie to taka nieciekawa energia.
|
A tego to w sumie nie rozumiem. A Tobie sie wydaje, ze tak na prawde na wszystko masz wplyw? Ja nikogo nie darze bezgranicznym zaufaniem.
Cytat:
Co do wzrostu - facet, masz 35 lat, ładniejsi ludzie mają większe branie niż brzydcy, wyżsi faceci (do pewnego pułapu) mają większe branie niż niżsi. Nie jest to żadna nowość. A teraz rozkmina na zasadzie co było pierwsze, jajko czy kura. Pocieszę Cię - jak na polskie warunki nie jest źle, jesteś średniego wzrostu, nie ma co rozpaczać, po prostu pisałam, że jak chcesz być bożyszczem, to dla części babek będziesz za niski. Wszystkim nie dogodzisz, więc się niw fiksuj na tym.
|
To jest akurat kobiet problem a nie moj, bo w zyciu sobie nie pomyslalem, ze wzrost mialby miec znaczenie. Dopiero jak zagladnalem do internetow to sie dowiedzialem, ze takie cos istnieje. I ze gosc, ktory jest wyzszy daje poczucie bezpieczenstwa wieksze niz sredniej wielkosci chlop cwiczacy sztuki walki. xD
Zadna z dziewczyn, z ktorymi sie spotykalem nie byla ode mnie wyzsza, normalne, ze moga chciec zalozyc szpilki i sa np. rowne ze mna. I to jest jakby naturalne, bo potem idzie w skrajnosc, ktora nie kazdy akceptuje. Mi tez sie wydaje dziwne, ze kobieta jest wyzsza, ale to tez nie moj problem i...nie jest to problem, dla mnie.
Z reszta gdybym sie przejmowal wszystkimi wymaganiami, ktore przedstawiaja kobiety to bym musial byc niespelna rozumu. xD
Edytowane przez jatoja2x2
Czas edycji: 2020-12-30 o 22:43
|