2020-12-30, 22:54
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Łysienie u mężczyzn - traktowane jako wada genetyczna?
Cytat:
Napisane przez jatoja2x2
Zgadzam sie w pelnej rozciaglosci.
Nie studiowalem namietnie tej literatury, przywolalem tylko przyklad. Jesli ktos chce moze ta wiedze rozwinac. Zaczelo sie od wzrostu i skad sa dokonywane takie a nie inne wybory...
---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------
Nie ksztaltuje, nie wydaje mi sie zebym wydal opinie na co patrza kobiety. Na co patrza mozna wywnioskowac czytajac caly ten watek...
A tego do w sumie nie rozumiem. A Tobie sie wydaje, ze tak na prawde na wszystko masz wplyw? Ja nikogo nie darze bezgranicznym zaufaniem.
To jest akurat kobiet problem a nie moj, bo w zyciu sobie nie pomyslalem, ze wzrost mialby miec znaczenie. Dopiero jak zagladnalem do internetow to sie dowiedzialem, ze takie cos istnieje. I ze gosc, ktory jest wyzszy daje poczucie bezpieczenstwa wieksze niz sredniej wielkosci chlop cwiczacy sztuki walki. xD
Z reszta gdybym sie przejmowal wszystkimi wymaganiami, ktore przedstawiaja kobiety to bym musial byc niespelna rozumu. xD
|
Nie na wszystko mamy wpływ, ale takie zgorzknienie się czuje i to nie jest afrodyzjak. Taki był sens tego komentarza. Chcesz poznać na stałe? Szukasz partnerki, żony? Czy jesteś bardzo smutnym szczeniaczkiem, dla którego to wszystko to fałsz, kobiety oszukują, a krzywdy z przeszłości ciągną się jak smrodek do dziś?
No jak dla mnie to dziwne, że przez 35 lat życia nie usłyszałeś, że kobiety lubią wysokich. Ja mówię o trendzie, w tym wątku pewnie dla wielu kobiet taki wzrost jest ok, podobnie jak łysina. Ale Ty chcesz zachwycać wszystkie... Ale skoro się tak dziwisz to obczaj załączone zdjęcie - chciałbyś być tym niższym facetem w parze? Zupełnie nie rozumiesz dlaczego kobiety chcą być tymi mniejszymi? Od zawsze to co męskie jest większe, to co kobiece małe, delikatne, kruche... Oczywiście jadę stereotypem, ale wiel kobiet nie chce być tymi większymi (czy wzrostem czy wagą).
|
|
|