Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - co robić? rozstać się?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2020-12-31, 00:29   #10
salmonnn
Przyczajenie

Dot.: co robić? rozstać się?

Cytat:
Napisane przez lavieenrose789 Pokaż wiadomość
Jak dla mnie jego teksty o Twoich "zaburzeniach" i że sobie z nikim nie ułożysz życia śmierdzą toksyną na kilometr.

Jesteście źle dobrani, a nie "uzupełniacie się" (uwielbiam ten tekst jako opis niepasujących do siebie osób). Nie kieruj się strachem, jesteś młodziutka, spokojnie masz 10 lat na dzieci, a życie z niewłaściwą osobą jest bardzo długie.

Czy kochasz czy nie - nie wiem, ale sama miłość to za mało. Już teraz widzisz tyle wad (też by mnie te cechy wkurzały) i z boku to wygląda jakby facet ciągnął Cię w dół. Kiedyś szalona i otwarta na świat, teraz siedzenie z królewiczem i wydawanie poleceń w kuchni. Średni materiał na partnera.
Właśnie ja tak kocham podróże, niby partner mówi, że będzie jeździł ze mną, ale już wiem, że po mojej stronie będzie planowanie wszystkiego. Jego takie rzeczy nie interesują, nawet raz w kłótni powiedział mi, że podróżowanie jest dla nudnych osób, które nie mają innej i bardziej rozwijającej pasji w życiu. Jak zorganizowałam ze znajomymi wyjazd w góry, to nie dość, że sama zrobiłam zakupy dla nas, bo on nie pomyślał (kupił sobie 3 piwka tylko, ale żadnego żarcia), to jeszcze nas tam zawiozłam, a on nie zainteresował się nawet w jakie góry jedziemy.. no zero inicjatywy.

Mam takie straszne poczucie winy, że robię mu krzywdę, wiele razy przy mnie płakał i zawsze podkreśla, że nie płakał przez dziewczynę od liceum. Mam wrażenie, że wszystko robię źle, nawet wypomniał mi, że się bardziej postarał z prezentem gwiazdkowym dla mnie, a ja naprawdę długo go wybierałam.. Mówi, że nigdy nie starał się dla nikogo tak jak dla mnie, że z moim podejściem to sobie zmarnuję życie i nikogo nie znajdę i że mamy już taki wiek, że trzeba się stabilizować..
salmonnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując