Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Łysienie u mężczyzn - traktowane jako wada genetyczna?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2020-12-31, 00:29   #108
jatoja2x2
BAN stały

Dot.: Łysienie u mężczyzn - traktowane jako wada genetyczna?

Cytat:
Napisane przez AleKosmos Pokaż wiadomość
No to skoro masz wywalone, to skąd ten wątek i próba udowodnienia, że jakaś Twoja znajoma obaliła mit dotyczący wysokich facetów?
Ty sie lubisz spierac jak widac. Tak zwana racje lubisz miec. Pamietaj, ze ja sie z facetami nie umawiam.

Cytat:
Jakbyś miał wywalone, to byś się po prostu wylogował z forum, poszedł spać i już tu nie wrócił (w końcu masz gdzieś tam tę dwudziestkę do zbajerowania), a tematowi pozwolił umrzeć śmiercią naturalną, bo nie jesteś pierwszym facetem, który przychodzi na kobiece forum pożalić się, jakie to kobiety są złe i niedobre, bo na wzrost i wygląd patrzą.
Nic nie udowadniam, taka byla historia, ktora mi opowiedziala. To ją przytoczylem (historie) nie kolezanke. Co dalej nie zmienia faktu, ze To jest Wasza preferencja, w realnym swiecie srednio dziala. Nie robi na mnie wrazenia wysoki kolo, bardziej niz sredniego wzrostu czy nizszy ode mnie, biorac pod uwage, co mogloby mnie spotkac. Albo jego.
jatoja2x2 jest offline Zgłoś do moderatora