2020-12-31, 10:50
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne, młode i szalone ;) 30+, 40+ IV część
Akurat jak jestem zła to siedzenie z winem nie pomoze - bede jeszcze bardziej za, ze znowu sie obijam no i te puste kalorie, skoro i tak przytyłam Praca mnie ejdnak wtedy troche odpreza...
Dzis humor lepszy, roomba juz lata po korytarzu...
Marjolka, załuje, ze ja sie z Toba nie moge wybrac, ale poki sie nie ejst emerytem to jednak jest limit wolnego czasu Dwa wyjazdy w roku, ktore mam zaplanowane z tz to własciwie maks tego, na co sobie moge pozwolic - w sensie dni wolnych razem. ja głwonei wyrabiam kontrakt ogolnostomatologiczny w przychodni, wiec jak mnie nie ma to sa niedobory. I potem najchetnije pewnie by widzieli, zebym siedziałą dłuzej i nadrabiała, ale ni hu hu - juz mi sie nie chce. Co nei zmienia faktu, ze do czerwca bedzie mi trudno wytrzymac.
Reig, bardzo łądnie piszesz po polsku, a ze inaczej mozemy byc odebrane bez kontaktu wizualnego i nie irl to normalne. Ja pisze bardzo szybko, w dodatku stara klawiatura, którą lubię - pomija mi koncówki, czesto tez zlewa wyrazy. To nie ejst tak, że ja specjalnie pomijam kropki czy ogonki, one mi się często po prostu nie pojawiaja chyba, że wymuszenie piszę wolno i starannie...
Ostatni dzien roku...Oby nowy był lepszy.
|
|
|