Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - co robić? rozstać się?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2020-12-31, 11:31   #23
rurq
Rozeznanie

Dot.: co robić? rozstać się?

[1=43f4c6e05089aac1c48e760 c19dfc261ffa43875_6583838 01b065;88397748]Treść usunięta[/QUOTE]

+1

Autorko, miałam IDENTYCZNY egzemplarz, który serwował mi IDENTYCZNE teksty Nie przesadzam. On też zrywał z pannami a one prosiły o powrót jak już zrozumiały jaki jest wspaniały. Również byłam diagnozowana (z kolei na nadmierną emocjonalność), ale oczywiście łaskawca podejmie się życia ze mną tylko muszę nad sobą pracować. Oczywiście on też ma wady, ale nad nimi pracuje, a ja powinnam pracować nad swoimi, bo "on chce żebyśmy razem się rozwijali" i żebyśmy się sobie podobali (dziwnym trafem pracowałam tylko ja, doprowadzając się w pewnym momencie prawie do anoreksji. Chłopaczek nie był w stanie nawet włosów ściąć na krótko, kiedy wspominałam, że wolę go w takim wydaniu). To. Wszystko. Są. Manipulacje. I co najlepsze, one są do bólu powtarzalne. Setki facetów powtarzają setkom kobiet te same setki (steki) bzdur.

Poczytaj sobie o narcyzach. O psychofagach. Pogadaj z dziewczynami, które miały z nimi do czynienia. Pogrzeb na Wizażu. Mi się otworzyły oczy jak zaczęłam odkrywać DOSŁOWNE CYTATY z tekstów mojego byłego u innych świrów I proszę, tutaj znalazłam kolejne. Uciekaj
rurq jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując