2020-12-31, 12:31
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Łysienie u mężczyzn - traktowane jako wada genetyczna?
Lipoliz, starzejące się kobiety też zazwyczaj tyją, bo spowalnia im metabolizm, a mimo to ich libido z wiekiem wzrasta. Twoja teoria została obalona.
Swoją drogą, zgadzam się, że wielu mężczyznom po pięćdziesiątce się chce. Problem w tym, że nie mają już zazwyczaj takiej sprawności jak dwudziestolatek i na "chceniu", ewentualnie wspomaganym niebieską tabletką, się kończy.
Cytat:
Nie chodzi o wyglad, tylko o wiek, bo kobiecie okolo 30tki odpala sie program mamusia i trzeba sobie znalezc kogos do zabombelkowania, bo nagle poczuly, ze to juz jest ten czas.
|
Czyli już znamy przyczynę - chce młodszą, bo młodsze zazwyczaj nie chcą jeszcze dzieci (no jak mają chcieć, jak jutro kolokwium), więc w razie czego wezmą tabletkę "po" albo się wyskrobią, a taka trzydziestolatka mogłaby oczekiwać od jaśnie wielkiego smalca alfa chociaż minimum odpowiedzialności i wsparcia. Młodszą łatwiej jednak kopnąć w dupę w razie czego.
Cytat:
Same mi kolezanki o tym mowily, wiec BŁAGAM, znow mi nie wmawiajcie glupot, ze tak nie jest.
|
Pewnie to te koleżanki inne niż wszystkie, które nadal mają dwójkę z przodu i za wszelką cenę chcę udowodnić, że są lepsze od tych starych raszpli z trójką.
Edytowane przez AleKosmos
Czas edycji: 2020-12-31 o 12:36
|
|
|