Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - mój chłopak wstydzi się swojej rodziny
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2021-01-02, 18:11   #11
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014
Konto usunięte

Dot.: mój chłopak wstydzi się swojej rodziny

Cytat:
Napisane przez czekoladka321 Pokaż wiadomość
Dziękuję za Wasze słowa raczej wstydzi się tego, że jego rodzina składa się tylko z kilku osób, nie ma nikogo poza nimi. Boi się też ewentualnych pytań ze strony mojej rodziny, czy znajomych o jego rodzinę, siostrę, ojca.
ja nie wiem na ile on naprawde wstydzi sie tego ze rodzina nie jest liczna a na ile nie lubi byc w centrum uwagi i slub z weselem powoduje u niego stress a ta sytuacja z rodzina jest tylko wymowka aby unknac wesela
powiem ci tak
moj maz jest anglikiem ,mieszkamy w angli i na moim slubie bylo naprawde bardzo malo mojej rodziny tylko rodzice i dwie siostry ,nie przyszlo mi nawet przez sekundy do glowy ze jest to powod do wstydu ,przeciez to nie od nas zalezy jak liczna mamy rodzine ,nie rozumiem jak on moze sie przejmowac opinia jakis malo znanych ludzi (z twojej rodziny) na temat liczebnosci jego rodziny-dla mnie to poprostu nie ma sensu wiec mysle ze to jest wymowka z jego strony
jakby mial taki problem ze rodzina jest za mala o chyba moglby sobie w to miejsce pozapraszac jakis bliskich znajomych(ja tak zrobilam-zaprosilam znajomych z ktorymi sie przyjaznilam na obczysnie) nikt ze strony mojego meza nie komentowal kogo zaprosilismy bo to nasze wesele i nikt nie komentowal ze tylko 4 czlonkow rodziny bylo z mojej strony.sama tez nigdy sie nie zastanawialam ilu ludzi jest z danej strony,ogolnie uwazam ze na slubie to chyba bardziej chodzi o "jakosc-waznosc" tych ludzi ktorych zapraszamy a nie o ilosc
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując