Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nabijamy posty cz. 13
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2021-01-02, 19:17   #1574
enJoyce
Night is my best time 💕

Dot.: Nabijamy posty cz. 13

Przed pandemią lubiłam co najmniej że trzy razy w tygodniu odwiedzać ulubione lokale gastronomiczne w moim mieście. I tak się do tego przyzwyczaiłam, że teraz czuję jakby to już z 5 miesięcy było zamknięte. Na wiosnę czułam to tak samo. To jednak nie ta sama frajda i nie ma co porównywać: zamówić, przywiozą i zje się w domu, a przejść się spacerkiem, zjeść na miejscu, pogadać z ludźmi których się zna - nawet kawał czasu. Dla mnie druga opcja lepsza. A tu nowy rok się zaczął i co? Jeszcze ponad połowa miesiąca siedzenia w domach. Wszystkim się już ta pandemia naprzykrza Za naszymi turniejami w czwartki też tęsknię. 😢😢😢
Proszę niech sytuacja wreszcie będzie bardziej normalna, niech wrócą te możliwości, które ludziom sprawiają radość, żebyśmy mogli bezpiecznie spotykać się w większym gronie bez tego balastu w postaci maseczek. Żeby już ten stres minął i żebyśmy pozbierali się po tym dyskomforcie psychicznym i wszystkich innych negawnych emocji, które spowodowała pandemia. Tak te myśli we mnie dzisiaj siedzą i czuję się tym przybita więc postanowiłam, że to napiszę. Wróćmy do normy i spokoju - to jedno z moich życzeń na ten nowy rok (choć domyślam się, że nie tylko moje ) - i niech spełni się możliwie szybko.

Half of a letter tells half a story
The way I see it it's half the worry
Where I came from I forgot too soon
East of the sun and west of the moon

🩷 Why do people smile when no one's smiling?
It's coz their thinking of someone they're loving 🩷
enJoyce jest offline Zgłoś do moderatora