Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamuśki marcóweczki 2021 cz. II :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2021-01-03, 03:46   #122
Justysia2203
Wtajemniczenie

Dot.: Mamuśki marcóweczki 2021 cz. II :)

Cytat:
Napisane przez Fufka Pokaż wiadomość
Pani Auto a ty na kogo czekasz, bo niestety nie pamiętam

A ja mam głupie myśli, że coś nie tak z małą, bo jest dzisiaj mało więc aktywna i aż chciałabym, żeby mnie pokopała

Dzisiaj miałam dzień zakupów : kupiłam szczoteczkę do głowy, obejrzałam wózki i bardzo mi się spodobał Titus uno i zamówiłam staniki. Niestety? jeszcze zwykłe, bo teraz mam 2, a ledwo się w nie mieszczę, ale na karmniki to jeszcze ciut za wcześnie. Chcę jak najdłużej nosić z fiszbinami. Widzę, że piersi ciągle rosną, ale już się takie lekko obwisłe robią

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Jak tam Malutka?

---------- Dopisano o 04:46 ---------- Poprzedni post napisano o 04:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Roma1987 Pokaż wiadomość
No powiem Wam ze z noszeniem stanika teraz to u mnie przynajmniej jest masakra, przed ciaza miałam 65h, teraz mam pod biustem od razu brzuch ciążowy wiec kupiłam 2 staniki 75h miękkie do karmieni ale z fiszbina i ta fiszbina już mi do krwi się wzyna w ciało wiec zaraz przerzucam się na miękkie bez fiszbin, nie będę się męczyć, ale przy tym rozmiarze nosząc miękkie bez fiszbin wyglądam jakbym 5 dzieci wykarmiła [emoji14]

Mam 118 cm w brzuchu, co do masażu krocza ja już nie dosięgam, serio i bez żartów :p

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

Pani_smith który biustonosz kupiłaś?

https://apteczka24.pl/medela-biuston...kaAmqGEALw_wcB Czy ten

https://nodik.pl/biustonosz-do-karmi...IaApKYEALw_wcB

Ktoś Ci go polecał?
Nie przejmuj się, nie jesteś sama też już nie daje rady [emoji16]
Myślałam żeby TŻ zmobilizować do masażów, myślę że jakoś bardzo opierać się nie będzie [emoji23] pytanie jak to się będzie kończyło [emoji85][emoji16]

Justysia2203 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując