2021-01-03, 08:19
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamuśki marcóweczki 2021 cz. II :)
Hej 
Cytat:
Napisane przez Justysia2203
Dzień dobry [emoji4]
Nie ma to jak obudzić się o 3 i być wyspanym [emoji85][emoji16]
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Przyzwyczaj się mam nadzieję, że wszystko bedzie dobrze.
Rozruszała się trochę, tata musiał z nią pogadać, bo mnie tak trochę tylko słucha ale już mówiłam TŻ, że jak się nie rozrusza, to chcę jechać na IP. Na razie wygląda na to, że nie będę musiała. Ale przez to średnio spałam i nawet nad ranem liczyłam ruchy, żeby się uspokoić.
Mnie biust z 65e/f urósł do 75g/h. Ciekawa jestem jak będzie później.
Czytam książkę pt. "Nie ma złej pogody na spacer" i zamierzam wprowadzić różne szwedzkie rozwiązania. U nas niestety jest smog i syfne powietrze, więc godziny spacerów trzeba dostosować do tego, jak w okolicy zaczynają ogrzewać domy. 2 lata temu wracałam z pracy ok. 16, czyli popołudniowe grzanie i szła sobie kobieta z gondolą, rozmawiała przez telefon, jak gdyby nigdy nic, a ja nie mogłam w to uwierzyć, bo ja ledwo oddech łapałam. Masakra. Więc plany moje są takie, żeby ok. 11-13 wychodzić na spacery, zobaczymy czy się uda. A od pierwszych dni werandowanie, czyli wystawianie wózka na kilka minut na dwór, w osłoniętym miejscu. O tyle mam łatwiej, że mieszkam w domu, ale tak to by szła na balkon.
Stokrotka a jaki kolor wybrałaś i gdzie go kupiłaś?
A wy dziewczyny macie już wózki? Bo mi się wydaje, że ty u nas ten temat mało był poruszany :/ ja mam takie myśli, że w sumie chciała bym 2 dzieci (chociaż wiadomo jak to jest a i TŻ niezbyt chętny, przynajmniej nie do razu), więc warto zainwestować w nowy, ale niektóre dzieci nie znoszą wózków i co potem z tym zrobić? Ma stać, gwarancja mijać, bo może będzie drugie? Patrzyłam na olx i sporo jest takich opisów, gondola używana 2, 3 miesiące, spacerówka nigdy i zastanawiam się z czego to wynika. Niewygodna, dziecko nie lubiło, czy po prostu się nie sprawdziła? Nie wiem.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|