2021-01-03, 19:47
|
|
Rozeznanie
|
Czuję się samotna
Hej. Może część osób mnie kojarzy, bo czasem się tutaj wypowiadałam. Pisze, ponieważ coraz bardziej doskwiera mi samotność w kontekście związkowym. Nie potrafię sobie nikogo znaleźć, dlatego chcę zaczerpnąć rady tutaj, może coś robię nie tak? Wszyscy znajomi po kolei sobie kogoś znajdują, rozstaja się i potem znowu kogoś mają. A mi znaleźć osobę z którą spotkalabym się więcej niż raz jest ogromnym wyzwaniem. Nigdy nie byłam w prawdziwym związku, nigdy nie byłam kochana. Czuję, że coś mnie w życiu omija i z czasem coraz bardziej mi to doskwiera. Nie wiem jak to jest mieć kogoś, wracać z kimś do wspólnego mieszkania. Coś, co dla większości osób jest normą, dla mnie jest czymś czego nigdy nie przeżyłam. Chodzę na terapię od 10 miesięcy i tyle też lecze się na depresję. Tzn wciąż biorę jeszcze leki antydepresyjne. Dopóki nie rozpoczęłam terapii wchodziłam w same toksyczne relacje z mężczyznami, dawałam sobą pomiatać itp. teraz już tak to nie wygląda, jednak zauważam, że tak naprawdę przez ten czas odkąd zaczęłam terapię nikomu na mnie tak naprawdę nie zależało. A byłam naprawdę na wielu randkach.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|