Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamuśki marcóweczki 2021 cz. II :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2021-01-04, 08:38   #152
AnnLady
Zakorzenienie

Dot.: Mamuśki marcóweczki 2021 cz. II :)

Cytat:
Napisane przez Roma1987 Pokaż wiadomość
Fufka fajnie ze wszystko dobrze

Dziś mały tak mnie kopnął ze wypadł mi z ręki czytnik ebooków, trzymałam rękę na brzuchu a w rece czytnik i aż cały brzuch wyskoczył do góry, poczułam się jakbym miała tam jakiegoś kosmitę o nadludzkiej sile

co to będzie jak on będzie ważył nie 2 kilo a 3? Sam się wydostanie przez pępek chyba

Jakie macie ciśnienie? Mialam dziś 137/85, wczoraj podobnie. ale czytałam ze w ciąży norma jest do 140/90 czyli wyższa niż dla człowieka bez dodatkowego obywatela w środku
O matko to faktycznie siłacz mały [emoji16]
Mnie nigdy tak dziecko nie kopnęło mocno. Ogólnie jak kopie to nie boli. Czuję tylko jakby się tam przeciągała z boku na bok bo pod ręką czuć gdzie jej plecy są [emoji23]

Co do ciśnienia to ja też mam często powyżej 130 ale niżej niż 140. Lekarz tylko zwraca uwagę jak jest powyżej 140/90 przynajmniej moje dwie.

Cytat:
Napisane przez Fufka Pokaż wiadomość
Dzięki za kciuki, w sumie zeszło nam prawie 5h... Ale najważniejsze, że jest ok. Jak czekałam na wyniki, to też mnie młoda tak kopnęła, że podbiła rękę z telefonem. Gdyby tak się w domu zachowywała, to byśmy inaczej popołudnie spędzili.

Z moich obserwacji. Warto wziąć szlafrok i skarpetki, bo gdyby chciało się coś z automatu, to trzeba do niego podejść i głupio i zimno tak przez pół szpitala iść za zachcianką

Nie wiem czy pasy do KTG dostaje się w przychodni, wydaje mi się, że powinno, jeśli nie to chyba też można zamówić z apteki.

Dobra idę spać. Spokojnej nocy.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
A teraz można w ogóle wychodzić z oddziału? Chyba nie. Jak leżałam na kardiologii to z sal nie można było bardzo wychodzić żeby łazić po oddziale [emoji1745]

Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez AnnLady
Czas edycji: 2021-01-04 o 08:39
AnnLady jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując