Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamuśki marcóweczki 2021 cz. II :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2021-01-04, 15:12   #177
Justysia2203
Wtajemniczenie

Dot.: Mamuśki marcóweczki 2021 cz. II :)

Whimxx a jak w ogóle na nowym mieszkaniu?

Boszzz tak się rozpisałam, coś mi się klikneło i poszło i została tylko końcówka która jest powyżej [emoji19][emoji16]

Co do przesyłek to ostatnio musiałam podać co jest w paczkach i przewoźnik miał kontrolę gdzieś we Francji, straż graniczna rozcięła paczki i sprawdzali czy się zgadza, ale płacić nic nie trzeba.
Leków też z Polski nie zamawiam bo podobno dostanę receptę i wybiorę po prostu leki za darmo. No i trochę boje się jednak maluchowi podawać leki bez konsultacji, pewnie przy drugim dziecku będzie już olewaka [emoji16] Chodziło mi raczej o takie higieniczno-kosmetyczne rzeczy ale przypomniało mi się że Ty od cioci dostałaś ładna wyprawkę [emoji16][emoji6]

---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------

Cytat:
Napisane przez aaska92 Pokaż wiadomość
Ból brzuszka, zaparcia, a też bardzo mocne ulewania "hlustami" czyli jak wymioty bardziej. Też z kolei u znajomych wiem, że bebilon się sprawdzil, więc to już kwestia z mlekiem bardzo indywidualna [emoji846], ale lepiej, aby było u Ciebie na miejscu dostępne. Może w ogóle nie będziesz musiała kupować i po problemie

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Myślę że jedno opakowanie kupię tak w razie W bo tu jest problem ze sklepami, z aptekami jeszcze gorzej... Więc gdyby pojawiła się sytuacja kryzysowa to czasem moglibyśmy zostać bez jedzenia dla dziecka [emoji17]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Edytowane przez Justysia2203
Czas edycji: 2021-01-04 o 15:05
Justysia2203 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując