Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czuję się samotna
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2021-01-04, 16:32   #8
thankyounext_
Rozeznanie

Dot.: Czuję się samotna

Cytat:
Napisane przez Hope97 Pokaż wiadomość
Autorko - masz rację, jak w rozmowie wychodzi, że chłopak oczekuje od razu seksu to nie ma co się w to pakować (skoro tego nie chcesz).
Po drugie - czy dajesz sobie czas na poznanie kogoś? Czy idąc na spotkanie chcesz po prostu poznać człowieka? Czy od razu tworzyć scenariusz, że ma być związek? (wszystko albo nic)
I jeszcze jedna kwestia - owszem, 30 latkowie na Tinderze mogą oczekiwać tylko seksu. Oczywiście - nie wszyscy. Ale może tak być. Może nawet dosyć często.
Ale... trochę zastanawiające jest to, co napisałaś - że każdy chce/chciał tylko "jednego"... po czym to wnosisz? Może kluczem jest to, co Ty myślisz o relacji - o mężczyznach? Bo naprawdę to nie jest tak, że facet (nawet na Tinderze) tylko czeka aby przelecieć dziewczynę i tyle. Powtarzam - może tak być nieraz. Ale nie wszyscy tacy są. i dodatkowa kwestia - chodzenie na randki nie gwarantują od razu zbudowania szczęśliwego związku. Myślę, że trzeba też jednak trafić na osobę, która wzbudzi na tyle zaufanie, że to będzie możliwe. Ale do tego potrzeba czasu.
Nie tworzę żadnych scenariuszy, chce poznać kogoś choć tak naprawdę to już jest dla mnie męczące poznawanie nowych osób ciągle. Też ciężko dać sobie czas na poznanie kogoś gdy po spotkaniu kontakt się urywa, gdy był seks/nie było. Bo fakt, zdarzało mi się iść do łóżka na pierwszym spotkaniu, jednak teraz nie chce szybko wchodzić w strefę intymna. Chcę kogoś normalnie poznać, ale nie wydaje mi się, że faceci chcą poznać mnie. Odnoszę wrażenie, że jestem dla nich fajna opcja na seks, fwb, miło spędzony czas a nie na związek.

Mówię z własnego doświadczenia wszak aktualnie też otrzymuje same oferty erotyczne (wprost, nie wprost różnie bywa) i naprawdę ciężko mi znaleźć kogoś kto chciałby ze mną iść na normalne spotkanie. Plus też mało kogo na tinderze lajkuje.

Fakt, zdaje sobie sprawę, że ciężko jest znaleźć kogoś takiego. Ale ja NIGDY nie znalazłam. Ludzie jakoś się wiążą, a ja zawsze jestem sama. Myślę, że tu jest ta różnica.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
thankyounext_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując