Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamuśki marcóweczki 2021 cz. II :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2021-01-05, 09:41   #199
Justysia2203
Wtajemniczenie

Dot.: Mamuśki marcóweczki 2021 cz. II :)

Bazille właśnie tak mi się wydaje że w gabinecie jest ciśnieniomierzem do doopy, Aasia też to sugerowała [emoji6] bo w domu ciśnienie mi nigdy nie przekroczyło 155/90 a w gabinecie nigdy nie miałam niższego niż 160/90... Dwa razy miałam kontrolowane ciśnienie w szpitalu raz 30min teraz przez 60min i tam miałam bardzo dobre. Lekarz mi wczoraj sam dał do zrozumienia że ten ciśnieniomierz może nie dawać prawidłowych wyników i dla bezpieczeństwa wysyła mnie do szpitala bo mają po prostu lepszy sprzęt i tam pomiary będą naprawdę wiarygodne.

Whimxx ciśnieniomierz zakładał ok, problem ma z podłączeniem KTG ale taki kraj [emoji28][emoji23] chyba że u Was też lekarze nie potrafią podłączyć KTG? Bo w Hiszpanii bratowa mówiła że jej lekarze sami kazali szukać tętna dziecka i się podłączyć [emoji23][emoji23][emoji23]. Ale to ciekawe że służba zdrowia nie potrafi korzystać z podstawowych urządzeń... [emoji28]
Z wodami w sumie nie wiem tak do konca... Chyba są bez zmian, ale przez to zamieszanie z ciśnieniem zapomniałam dopytać, w ogóle jak powiedział że mam jechać na IP i że jak ciśnienie się potwierdzi to spędzę najbliższe 2 miesiące w szpitalu to musiałam zadzwonić do TŻ bo już nic nie rozumiałam... kolejną wizytę mam jutro o 18, autentycznie boje się iść, co znów się wydarzy?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Edytowane przez Justysia2203
Czas edycji: 2021-01-05 o 11:53
Justysia2203 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując