Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwsze wakacje w życiu-potrzebuję porady.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2021-01-06, 21:50   #11
Monia284
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsze wakacje w życiu-potrzebuje porady

Cytat:
Napisane przez Warriorka Pokaż wiadomość
Na codzień lubimy aktywność, jazda na rowerze, piłka, paletki. Gramy też w gry planszowe (faktycznie będą super opcją w razie deszczu). Zwiedzamy np. pobliskie zamki. Tak że myślę, że wszystkiego po trochu [emoji5] Nie wiem jak dzieci zareagują na widok morza i plaży [emoji85] Możliwe,że nie będą chciały się stamtąd ruszyć [emoji6] Ale chyba dobrze mieć jakąś alternatywę [emoji4]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nad morzem mozna pojezdzic na rowerze jak najbardziej. Ze zwiedzaniem moim zdaniem jest gorzej. Czasem jest jakies muzeum czy latarnia morska ale wiele miejscowosci nad morzem to wsie lub male miasta i tak wiele nie ma (choc przyznam ze nad morzem tak bardzo duzo jeszcze nie zwiedzilam wiec niestety nie mam do polecenia konkretnego noclegu, dawno juz bylam, czesciej wybieram gory). No chyba ze byscie byli w Gdansku to tam roznych atrakcji i zwiedzania jest wiele. No ale jednak to jest spore miasto i niektorych to moze meczyc .
Mnie sie bardzo podobalo z kilka lat temu w Jastarni - male, klimatyczne jak dla mnie miasteczko, bez jakichs ogromnych tlumow wtedy, ladna plaza, blisko na Hel gdzie warto pojechac na wycieczke i zwiedzic z dziecmi fokarium, zagrac w cymbergaja itp
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Edytowane przez Monia284
Czas edycji: 2021-01-06 o 21:51
Monia284 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując