Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ludzie i zachowania, które nas dziwią + ot, część 65.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2021-01-13, 15:24   #118
bb410bd1fbb42d2edea92b1ada01ce79bf3cfb02_603add0278cd5
Konto usunięte

Dot.: Ludzie i zachowania, które nas dziwią + ot, część 65.

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
A mnie trochę dziwi wyśmiewanie osób które mają parcie na zaręczyny.
Sama nie jestem przesadnie romantyczką i jednak zwracam uwagę na aspekt praktyczny, takie zaręczyny nie są mi do niczego potrzebne, ale ładną oprawę ogólnie też lubię i nie obrażam się. Wizaż jest pierwszy do mówienia szanuj się i wymagaj i takie ciśnięcie komuś że niepotrzebnie w czymś upatruje jakiegoś nie wiem symbolu przeczy tej tezie. Kupienie pierścionka i zorganizowanie czegoś żeby bylo miło i jakimś wyróżnieniem w codzienności to nie jest jakaś harówa na kopalni więc sorry że te biedne misie to mają taki cięzki kawałek chleba z tym.
tu chyba nikt nie naśmiewa się z zaręczyn tylko skupieniu na pierścionku, zamiast całościowej jakości związku, który w każdym obecnie wątku na intrymnie kuleje w strefie komunikacyjnej chociażby i ogólnym współżyciu z drugim człowiekiem. Przynamniej ja tak to widzę a ten pierścionek to wierzchołek całej góry lodowej
bb410bd1fbb42d2edea92b1ada01ce79bf3cfb02_603add0278cd5 jest offline Zgłoś do moderatora